Asfaltti Turku
Pidä huolta asfaltistasi.

Asfaltin Korjaus

Toteutamme niin suuret kuin pienetkin asfaltin korjaukset ja paikkaukset Turussa ja lähialueilla. Teemme työt käsityönä tai levityskalustolla. Halkeamat saumaamme kumibitumilla.

  • Roilojen ja kunnallisteknisten korjausten aiheuttamien asfalttivaurioiden korjaukset.
  • Routavaurioiden, reikien ja murtumien korjaustyöt
  • Ovien edustat, seinänvierustat, ajorampit ja luiskat
  • Kaivojen nostot/laskut, lätäköiden poistot ja kaatojen korjaukset
Ota Yhteyttä

Asfaltin halkeamien kumibitumi­saumaus

Halkeama valmistellaan puhdistamalla se hiekasta ja pölystä sekä lämmittämällä. Tällöin saavutetaan paras mahdollinen kumibitumin tartunta. Kumibitumiharkot sulatetaan bitumikeittimellä. Kun oikea lämpötila on saavutettu, halkeama täytetään juoksevalla kumibitumilla. Tämän jälkeen pintaa lämmitetään, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman siisti ja tasainen. Työn valmistuttua voidaan päälle levittää hienoa hiekkaa/pölyä, jotta alue saadaan nopeammin avattua liikenteelle.

Lue lisää

Muista kotitalous­vähennys

Kotitalousvähennys -palvelu tuo sinulle edullista ja vaivatonta kodin kunnostusta. Voit hakea kotitalousvähennystä nopeasti ja helposti heti työn valmistuttua. Verottaja tarkastaa jokaisen yrityksen taustat viranomaisrekistereistä, ja antaa sinulle kotitalousvähennyksen vain, jos kaikki on kunnossa. ProAsfaltti on vastuullinen toimija ja täytämme viranomaisten vaatimukset.

Lue lisää
Asfaltti jättää jäljen.

Kuvia Työmailta

Pistä rohkeasti viestiä!

Ota Yhteyttä

Kiitos viestistäsi! Olemme vastaanottaneet sen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Oops! Something went wrong while submitting the form