Asfaltti Turku
Halkeamien korjaukset ja paikkaukset Turussa

Kumibitumityöt

Kun asfaltin pinta on vaurioitunut, kannattaa korjaustoimenpiteet toteuttaa pikaisesti, jolloin ehkäistään vaurion kasvu ja leviäminen. 
Toteutamme asfaltin halkeamien korjaukset ja paikkaukset kumibitumijuotoksilla, ammattitaidolla Turussa ja lähialueilla.

ASFALTIN HALKEAMIEN PAIKKAUS KUMIBITUMI­SAUMAUKSELLA

Halkeama paikkaus valmistellaan puhdistamalla se hiekasta ja pölystä sekä lämmittämällä. Tällöin saavutetaan paras mahdollinen kumibitumin tartunta. Kumibitumiharkot sulatetaan bitumikeittimellä. Kun oikealämpötila on saavutettu, halkeama täytetään juoksevalla kumibitumilla.
Tämän jälkeen pintaa lämmitetään, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman siisti ja tasainen. Työn valmistuttua voidaan päälle levittää hienoa hiekkaa/pölyä, jotta alue saadaan nopeammin avattua liikenteelle.
Laadukkaasti tehty saumaus estää veden pääsyn asfaltin alle ja näin pysäyttää isommat asfalttivauriot.

Ota Yhteyttä

Hinta

Asfaltoinnin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat kohteen koko ja sijainti, mahdollinen pohjatöiden tarve, käyttötarkoituksen vaatima massanpaksuus ja päällystetyyppi. Kaikki työmaat ovat erilaisia, joten lopullisen hinnan pystymme antamaan vasta arviokäynnin jälkeen. Työt tehdään pääsääntöisesti neliö- tai urakkahinnalla.

Pyydä tarjous

Muista kotitalous­vähennys

Kotitalousvähennys -palvelu tuo sinulle edullista ja vaivatonta kodin kunnostusta. Voit hakea kotitalousvähennystä nopeasti ja helposti heti työn valmistuttua. Verottaja tarkastaa jokaisen yrityksen taustat viranomaisrekistereistä, ja antaa sinulle kotitalousvähennyksen vain, jos kaikki on kunnossa. ProAsfaltti on vastuullinen toimija ja täytämme viranomaisten vaatimukset.

Lue lisää
Pikkuotsikko

Ota Yhteyttä

Kiitos viestistäsi! Olemme vastaanottaneet sen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Oops! Something went wrong while submitting the form