Asfaltti Turku
Timanttisahaus - siisti ja tarkka lopputulos

timanttisahaus

Timanttisahaus on nopea, mittatarkka ratkaisu, jonka jälkityöt on pienet verrattuna muihin ratkaisuihin. Timanttisahausta voidaan käyttää koviin materiaaleihin kuten, betoniin, tiileen, kiveen, kallioon ja asfalttiin.

Asfalttiin joudutaan usein tekemään urasahauksia eri tarkoituksia varten. Yleisimmin asfalttiin tarvitaan induktiosilmukoita liikennevaloja tai nopeusvalvontakameroita varten. Myös muita kaapeleita, tunnistimia ja antureita voidaan joutua upottamaan asfalttiin, myös siltatyömailla tarvitaan asfalttileikkausta.

Työmiehemme ovat kokeneita ammattilaisia, joilta asfalttisahaus sujuu laadukkaasti, siististi ja nopeasti. Toimimme Turussa ja sen lähialueilla.

Ota Yhteyttä

Hinta

Asfaltoinnin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat kohteen koko ja sijainti, mahdollinen pohjatöiden tarve, käyttötarkoituksen vaatima massanpaksuus ja päällystetyyppi. Kaikki työmaat ovat erilaisia, joten lopullisen hinnan pystymme antamaan vasta arviokäynnin jälkeen. Työt tehdään pääsääntöisesti neliö- tai urakkahinnalla.

Pyydä tarjous

Muista kotitalous­vähennys

Kotitalousvähennys -palvelu tuo sinulle edullista ja vaivatonta kodin kunnostusta. Voit hakea kotitalousvähennystä nopeasti ja helposti heti työn valmistuttua. Verottaja tarkastaa jokaisen yrityksen taustat viranomaisrekistereistä, ja antaa sinulle kotitalousvähennyksen vain, jos kaikki on kunnossa. ProAsfaltti on vastuullinen toimija ja täytämme viranomaisten vaatimukset.

Lue lisää
Pikkuotsikko

Ota Yhteyttä

Kiitos viestistäsi! Olemme vastaanottaneet sen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Oops! Something went wrong while submitting the form