Asfaltti Turku
Vankka pohja pihaan kuin pihaan

Pihan Asfaltointi

Piha-alueilla toteutamme pääsääntöisesti asfaltin korjaustöitä, kuten kaivojen korjaukset, seinän ja oven edustojen korjaukset sekä kumibitumijuotoksilla halkeamien korjaukset.

Korjaustöiden lisäksi teemme myös pienten ja yksinkertaisten pihojen asfaltointeja. Asfaltti sopii pihaan kuin pihaan. Asfaltti on helppohoitoinen ja kestää kulutusta. Piha näyttää siistiltä, eikä pölyä ja kuraa kulkeudu sisälle. Tärkeintä pihan asfaltoinnissa on ammattitaitoiset työntekijät, sillä piha-alueilla täytyy kiinnittää erityistä huomiota kaatoihin ja tiivistykseen. Kaadot ovat pieniä ja usein työskentelytilaa on vähän, joten jos työmiehet eivät ole päteviä näkyy se varmasti jäljessä.

Ota Yhteyttä

Hinta

Asfaltoinnin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat kohteen koko ja sijainti, mahdollinen pohjatöiden tarve, käyttötarkoituksen vaatima massanpaksuus ja päällystetyyppi. Kaikki työmaat ovat erilaisia, joten lopullisen hinnan pystymme antamaan vasta arviokäynnin jälkeen. Työt tehdään pääsääntöisesti neliö- tai urakkahinnalla.

Pyydä tarjous

Muista kotitalous­vähennys

Kotitalousvähennys -palvelu tuo sinulle edullista ja vaivatonta kodin kunnostusta. Voit hakea kotitalousvähennystä nopeasti ja helposti heti työn valmistuttua. Verottaja tarkastaa jokaisen yrityksen taustat viranomaisrekistereistä, ja antaa sinulle kotitalousvähennyksen vain, jos kaikki on kunnossa. ProAsfaltti on vastuullinen toimija ja täytämme viranomaisten vaatimukset.

Lue lisää
Pikkuotsikko

Ota Yhteyttä

Kiitos viestistäsi! Olemme vastaanottaneet sen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Oops! Something went wrong while submitting the form